Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament fa un acte de reconeixement a la millor nota de selectivitat, batxillerat, i cicles formatius de grau mitjà

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà avui la recepció a les 19 h al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, rebran aquesta tarda (19 h) els alumnes dels centres educatius de la ciutat que han obtingut la millor nota de selectivitat, batxillerat, i cicles formatius de grau mitjà. L’acte de reconeixement, que es farà al Saló de Desacans del Teatre Municipal de Girona, comptarà amb la presència de 31 nois i noies. 

Els alumnes als quals se’ls farà el reconeixement aquesta tarda són: Ivan Capuz (escola La Salle), Aina Fradera (Institut Escola Hostaleria i Turisme), Ana Urbano (institut de Montilivi), Olga Lorenço (institut Narcís Xifra i Masmitjà), Víctor Sellarés (institut de Santa Eugènia) i Christian Puente (Escola Tècnica de Girona), pel que fa a cicles formatius de grau mitjà. Els guardonats amb millor nota de batxillerat seran: David Pajon (escola Bell-lloc del Pla), Joan Torrecillas (escola La Salle), Georgina Puig (escola Les Alzines), Víctor Herrero (escola Maristes), Laura Aparicio (escola Montessori), Andrea Lafuente (escola Vedruna), Iñaki Garrido (institut Jaume Vicens Vives) i Laura Vilella (institut Santiago Sobrequés). Els alumnes amb millor nota de selectivitat són: Gustau Vilella (escola Bell-lloc del Pla), David Ramírez (escola Maristes), Mireia Boadas (escola Montessori), Guillem Martínez (escola Vedruna), Meritxell Brunet i Oriol Velasco (institut Jaume Vicens Vives) i Íngrid Cortés (institut Santiago Sobrequés). 

També es farà un reconeixement als alumnes amb millor nota de batxillerat i selectivitat: Marc León (escola La Salle), Marina Anglada (escola Les Alzines), David Ramírez (escola Maristes), David Padilla (institut Carles Rahola), Elna de Ciura (institut Montilivi), Laura Camacho (institut Narcís Xifra i Masmitjà), Àlex Hernández i Amen Sialla (Institut de Santa Eugènia), Ariadna Chamorro (institut Sobrequés) i Janina Pairó (Monjuïc Gironina International School). 

En el marc d’aquest acte, Blanca Lorman i Guillem Jiménez, que van participar com a voluntaris a Grècia per ajudar en la crisi dels refugiats, s’adreçaran als alumnes reconeguts amb un parlament per exposar la seva experiència. A continuació hi haurà una actuació musical, amb una interpretació de diverses peces amb flautes, a càrrec de les alumnes de l’Escola Municipal de Música. 

Vegeu la galeria de fotos:

- Fotos alumnes amb millors notes de batxillerat
- Fotos alumnes amb millors notes de selectivitat
- Fotos alumnes amb millors notes de batxillerat i selectivitat
- Fotos alumnes amb millors notes dels cicles formatius de grau mitjà

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.