Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El FIMG anuncia els finalistes i el jurat del concurs

Hi ha un total de 22 projectes finalistes en quatre de les cinc categories de la convocatòria Professional, Amateur, Micromapping i Educativa.

El III Concurs Internacional de Mapping de Girona ja ha seleccionat els projectes finalistes. Aquesta edició ha comptat amb 114 participants de 28 països, entre els que destaquen Mèxic, Xile, Ucraina, Brasil, Japó, Colòmbia, Romania, Argentna, Turquia, Indonèssia, Estats Units o Costa Rica.

Dels 124 projectes presentats, el comitè de selecció del FIMG, format per Jordi Pont (director de projectes d’Onionlab), Kike Ramírez (Creative Coder i Responsable de Comunicació de vjspain), i Xavi Bové (director del FIMG), ha triat un total de 22 projectes finalistes en quatre de les cinc categories de la convocatòria Professional, Amateur, Micromapping i Educativa. Els finalistes en la categoria Instant, s’anunciaran properament. 

El jurat

El jurat d’aquesta edició del Concurs Internacional de Mapping estarà format per Joanie Lemercier, fundador del prestigiós col·lectiu AntiVJ; Amar Mulabegovic, fundador del festival Signal de Praga i cofundador de The Macula; Mariona Omedes, artista multimèdia guanyadora del Premi Nacional de Cultura de Catalunya; Thomas Vaquié, músic especialista en la creació de bandes sonores per instal·lacions audiovisuals a AntiVJ; i Antoon Verbeek de l’estudi d’animació Skullmapping.

II Congrès internacional de llum i mapping

Aquest any, el Congrés comptarà amb la presència de professionals del sector del videomapping com Joanie Lemercier, fundador del prestigiós col·lectiu AntiVJ, l’artista visual Pablo Valbuena, i el cofundador de The Macula i del festival Signal Amar Mulabegovic entre molts altres. A continuació pots veure tot el llistat de ponents que realitzaran les diferents conferències, taules rodones i tallers. Molt aviat posarem a la vostra disposició el programa definitiu del Congrés.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.