Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Aula d'Escriptura celebra la segona promoció

El regidor de cultura, Carles Ribas, va fer entrega dels 27 diplomes en un acte celebrat a l'Auditori de La Mercè.

El divendres 10 de juny, l’Aula d’Escriptura va celebrar la segona promoció amb un acte a l’Auditori de La Mercè al que van assistir el tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas; el degà de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, Josep Gordi, i el cap d’estudis de l’Aula d’Escriptura, Vicenç Pagès. Durant l’acte, que va obrir la directora de l’Aula, Glòria Granell, l’actriu Elisenda Bautista va oferir una emotiva lectura de textos musicada i, a continuació, es va fer el lliurament de diplomes d’estudi a tot l’alumnat que finalitza l’itinerari formatiu.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona va estar l’encarregat de lliurar els diplomes, després d’un discurs en el que va destacar la importància de que existeixin projectes com aquest i en el qual va reivindicar la necessitat d’una formació en lectura i escriptura reglada per a tots els àmbits de la societat.

L’Aula d’Escriptura és un itinerari de formació en lectura i escriptura de l’Ajuntament de Girona que va néixer fa tres anys en el marc de l’Escola Municipal d’Humanitats i que compta amb la col·laboració de la Universitat de Girona. Al llarg de quatre mòduls l’alumne rep formació en escriptura i un bon acompanyament en la lectura de grans clàssics de la literatura universal de la mà de professors i escriptors com Lluís Muntada, Sebastià Roig, Rosa Font, Eva Vàzquez, Marc Crehuet, Margarida Casacuberta, Joan Solana, Jordi Prat, Josep Pujol o Vicenç Pagès, que també n’és cap d’estudis. Segons les seves aptituds i aficions, l’alumne s’especialitza en prosa, poesia o guió teatral i audiovisual. L’itinerari es completa amb l’elaboració d’un projecte literari propi amb l’acompanyament personalitzat d’un tutor.

El període de matriculació per al proper curs de l’Aula d’escriptura es va obrir el passat dijous 2 de juny. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció.

Al web www.girona.cat/aulaescriptura es pot trobar informació sobre els continguts acadèmics de l’Ad’E, així com mostres del treball que s’hi realitza. L'Aula d'Escriptura s'emmarca en la programació de l'Escola Municipal d'Humanitats, la qual cosa també permet als alumnes completar la seva formació amb moltes propostes culturals i, sobretot, literàries.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.