Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Primers ponents confirmats pel II Congrés Internacional de Llum i Mapping

El CaixaFòrum Girona acullirà el II Congrés Internacional de Llum i Mapping organitzat pel FIMG, un espai de diàleg i reflexió on conèixer el talent dels artistes i descobrir les darreres innovacions. Un lloc d'intercanvi de coneixement i d'experiències, i un marc per establir vincles professionals.

El Congrés està destinat a artistes, professionals i estudiants del sector (artístics i tècnics) així com a tots els interessats en la matèria, des d’agències de publicitat, dissenyadors, escenògrafs, professionals de museus, del videoart, departaments turístics o de promoció econòmica d’ajuntaments, arquitectes, empreses, etc.

Inclou diferents Workshops formatius.

Primers ponents confirmats

JOANIE LEMERCIER (FR), fundador del prestigiós col·lectiu AntiVJ. El treball de Lemercier gira al voltant de la projecció lumínica i de com aquesta transforma l’espai i manipula la percepció de la realitat. Lemercier ha treballat amb artistes com Flying Lotus i Adrian Utley de Portishead, entre altres, i ha exposat el seu treball al Museu d’Art Digital de Pekín, Art Basel i el Sundance Film Festival.

PABLO VALBUENA (ES), artista visual espanyol resident al sud de França, desenvolupa projectes artístics amb la llum com a matèria prima en els que dialoga amb l’espai, el temps i la percepció. Les seves obres són una superposició d’allò físic i virtual, una dissolució dels límits entre la realitat i la percepció, i una generació d’espais mentals per l’observador on prima l’experiència subjectiva. Ha exposat en galeries i biennals i ha realitzat intervencions públiques a gran escala a Europa, Àsia i Amèrica.

AMAR MULABEGOVIC (CZ) és cofundador del segell audiovisual The Macula i del Signal, el festival de videomapping, projeccions de llum i instal·lacions que se celebra a Praga al mes d’octubre.

ELOI MADUELL AND SANTI VILANOVA (CAT/ES) són membres de l’estudi d’investigació audiovisual Playmodes. Guardonats el 2014 amb el premi Laus d’Or en la categoria d’audiovisuals pel seu treball Taull1123, un projecte que recupera de forma virtual les pintures romàniques de l’església de Sant Climent de Taüll. L’estudi treballa en la creació d’instal·lacions interactives inmersives, mapping i gràfics en moviment.

ALI M. DEMIREL (GER) ha dissenyat escenografies d’artistes tan reputats com Richie Hawtin, entre els que destaca el projecte Enter, o The Objekt, amb l’àlies de Plastikman Live, el monumental obelisc estrenat al Guggenheim de Nova York i presentat, entre altres llocs, al festival Sónar.

SHANE WALTER (UK) ha treballat durant més de 20 anys en el món digital, és director creatiu, curador, comissari i escriptor. És cofundador i director de Onedotzero, productora cultural digital que treballa per crear experiències que fusionen l’art, l’entreteniment i la tecnologia.

FILIP STERCK (BE) és membre d’Skullmapping, estudi d’animació belga especialitzat en projectes de mapping, experiències de realitat virtual i hologrames.

JORDI PONT (CAT/ES) és artista visual i director artístic d’Onionlab, estudi multidisciplinar barceloní que crea experiències interactives, espectacles audiovisuals de gran format amb especial atenció en l’estètica i la innovació tècnica. Entre altres projectes, Onionlab va crear l’espectacle inaugural de la passada edició del FIMG, un mapping 3D anàglif, el primer en tot l’estat.

THOMAS VAQUIÉ (FR) és músic i forma part del prestigiós segell visual francès AntiVJ, de qui crea les bandes sonores de les instal·lacions audiovisuals.

TELENOIKA (ES), col·lectiu de creadors visuals creat l’any 2000 a Barcelona que treballa per donar a conèixer les innovacions en els llenguatges artístics gràcies a les noves tecnologies audiovisuals. Telenoika dóna suport a artistes emergents a través de la formació, amb ajuts a la recerca i d’activitats que generen noves dinàmiques creatives a través de l’experimentació audiovisual.

PLACES LIMITADES

PROPERAMENT PROGRAMA COMPLET I INSCRIPCIONS

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.