Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les Biblioteques de Girona organitzen el III concurs de fotografia d'Instagram Els camins del teu viatge

L'activitat s'emmarca dins del cicle de xerrades sobre viatges "A la carretera" i la data límit per participar-hi és el 15 de setembre.

Les Biblioteques de Girona i la llibreria Ulyssus organitzen el tercer concurs de fotografia d’Instagram Els camins del teu viatge, emmarcat dins del cicle “A la carretera”, que durant els mesos de maig i juny aplega xerrades i exposicions de llibres sobre viatges a les biblioteques de Girona. La data límit per participar-hi és el 15 de setembre i la persona guanyadora serà escollida per un jurat format per persones vinculades a l’Ajuntament de Girona i al món de la fotografia.

Les persones interessades en compartir el seu enginy i talent fotogràfic hauran de pujar a Instagram una fotografia del camí, carretera o corriol que hagin transitat durant les seves vacances i els hagi servit de font d’inspiració. Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/iPhone). El premi consistirà en un lot de llibres per valor de 50 € i la fotografia guanyadora servirà d’imatge promocional del cicle de xerrades “A la carretera” de l’any vinent.

El tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha destacat “el valor de les biblioteques de Girona com a centres de difusió cultural i també d’experiències, gràcies a cicles com aquest”.

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dilluns 26 de setembre de 2016 en el Facebook de biblioteques de Girona (https://www.facebook.com/bibliotequesdegirona) i al Twitter (@biblioteques_gi) i el premi es podrà recollir a qualsevol de les biblioteques públiques de Girona a partir del 29 de setembre.

A continuació adjuntem la fotografia de Núria Terés guanyadora de l'edició anterior.


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.