Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Gran Circ de Nadal de Girona torna amb un espectacle ambientat en l'Orient

La tercera edició de l'espectacle es farà del 25 al 28 de desembre al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

L’Orient centrarà la tercera edició del Gran Circ de Nadal de Girona, que tornarà a la ciutat del 25 al 28 de desembre. El Pavelló Municipal Girona-Fontajau serà de nou l’escenari d’alguns dels números de circ més prestigiosos de l’àmbit internacional. En aquesta ocasió, es podran veure a Girona dotze atraccions amb trenta artistes procedents de deu països diferents.

La regidora de Dinamització en el Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha explicat que des del consistori es dóna suport de nou a aquesta iniciativa. “Hi apostem perquè és cultura i hi apostem per la bona resposta de la nostra ciutadania. Sempre donarem suport a les propostes que aportin qualitat a la nostra ciutat”, ha afirmat.

Durant quatre dies passaran per Girona alguns dels números estrella dels prestigiosos circs estatals de Mongòlia, la Xina, Vietnam i el Kazakhstan. El director del Gran Circ de Nadal de Girona, Genís Matabosch ha remarcat que a Girona es veurà un “espectacle únic”, amb artistes com la Troupe Zola, Andrey Katkov o la Troupe Hohhot, i que assegurat que el Circ de Nadal és ja “un emblema que s’identifica amb la cultura gironina”. En la mateixa línia, el diputat de Cultura, Noves Tecnologies, Esport i Benestar de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, ha assenyalat que “de mica en mica es va consolidant el segell que identifica el circ amb el Nadal a Girona”.

La presentació de l’edició del Gran Circ de Nadal de Girona 2016 s’ha fet avui aprofitant la proximitat de Girona, Temps de Flors per tal de llançar una campanya promocional amb 5 euros de descompte en la compra d’entrades per assistir al circ el pròxim Nadal.

Es pot consultar més informació sobre el Circ de Nadal i adquirir les entrades a través de la web www.circnadalgirona.com  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.