Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comença la tercera edició de la Setmana del Voluntariat a Girona

Des d'avui i fins al proper dissabte, dia 9 d'abril, s'han programat una sèrie d'activitats diverses i obertes al públic.

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, i la responsable de la delegació de Girona de la Federació Catalana del Voluntariat Social, Maria Solés, han donat el tret de sortida aquest matí a la tercera edició de la Setmana del Voluntariat a Girona, que s’allargarà fins al proper dissabte, dia 9 d’abril.

L’objectiu de la Setmana del Voluntariat, impulsada per la Federació Catalana del Voluntariat Social amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, “és fer visible i posar en valor la tasca que fan les entitats del voluntariat social de la ciutat”, tal com ha volgut remarcar el vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació i Cooperació, Eduadr Berloso.

La programació d’actes començarà avui a la tarda (19 h) amb la conferència “Malalties del cor. Una visió actual”, a càrrec del cardiòleg Rafael Masià i del president de l’associació GICOR, Tomàs Fajardo, que tindrà lloc al Centre Cívic Barri Vell Mercadal. Trobades d’entitats, tallers de manualitats o risoteràpia, una tertúlia amb el periodista Carles Capdevila, la presentació de la Guia de Responsabilitat Social o el lliurament dels Premis Relats de Voluntariat són algunes de les activitats, totes elles obertes al públic, que tindran lloc abans de la 16a Fira d’Entitats de Voluntariat, acte que tancarà la Setmana el dissabte 9 d’abril, de les 10 h fins a les 13 h a la plaça de Salvador Espriu.

Dels actes programats, la responsable de la delegació de Girona de la Federació Catalana del Voluntariat Social a Girona, Maria Solés, ha volgut destacar el concurs d’Instagram impulsat per Fundació Oncolliga Girona, que sota el títol “Retrats de valor, tu ets important” pretén donar visibilitat a la tasca social que duen a terme els voluntaris i col·laboradors de l’àmbit oncològic. Es poden consultar les bases del concurs a www.oncolligagirona.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.