Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Resum del Ple municipal ordinari de març de 2016

El Ple va tenir lloc el 14 de març de 2016.

Dilluns 14 de març va tenir lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona la sessió plenària ordinària corresponent al mes de març del 2016. L’alcalde en funcions, Eduard Berloso, va presidir el Ple i va donar el tret de sortida de la sessió. Un cop aprovada l’acta anterior, els informes de Presidència i els decrets i acords, i convalidacions, dels quals es dóna compte al Ple, es va procedir a les votacions dels diferents punts que s’havien portat a les comissions informatives prèvies.

En el marc de la Comissió Informativa d’Alcaldia, anava al Ple el punt número 5, relatiu a donar a coneixement del Ple la renúncia presentada per Albert Ballesta Tura del càrrec d’alcalde i regidor de l’Ajuntament de Girona. Aquest punt, per les seves característiques, no es va votar.

Pel que fa a la Comissió Informativa de Serveis a les Persones, anava al Ple el punt número 6, relatiu a la proposta d’aprovació del reglament de polítiques municipals d’igualtat de gènere. El Ple va acordar retirar aquest punt per debatre’l més endavant.

El punt 7 formava part de la Comissió Informativa d’Urbanisme i Activitats i es referia a aprovar l’avanç de la modificació puntual del PGOU núm. 65 ús de càmping. Aquest punt es va aprovar per unanimitat.

Els punts 8, 9 i 10 eren els de la Comissió Informativa d’Hisenda i Règim Interior. El punt 8, de reconeixement de la compatibilitat amb un segon lloc de treball o activitat, es va aprovar per majoria absoluta, amb 19 vots a favor (CiU, ERC, PSC, C’s i PP) –ja que faltava un regidor de CiU i un d’ERC- i 4 abstencions (CUP). El punt 9, de modificació de la plantilla de l’exercici 2016, es va aprovar també per majoria absolut amb 22 vots a favor (CiU, ERC, CUP, PSC i Ciutadans) i 1 abstenció (PP). Per últim, el punt 10, de modificació de les bases d’execució del pressupost 2016, es va aprovar per 18 vots a favor (CiU, ERC, PSC i Ciutadans) i 5 abstencions (CUP i PP).

Pel que fa a les mocions, tant les ciutadanes com les que presentaven els grups, es van aprovar totes.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.