Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Joves europeus participen en un intercanvi a Girona que denuncia les males pràctiques ambientals

Els participants realitzen una mostra final que combina dansa i percussió el proper dissabte 26 de març a les 17 h a la plaça de la Independència.

33 joves d’arreu d’Europa se citen a Girona per posar sobre la taula la problemàtica mediambiental.

Els participants realitzen una mostra final que combina dansa i percussió el proper dissabte 26 de març a les 17h a la plaça de la Independència.

Upbeat on the environment és el nom de l’intercanvi europeu impulsat per l’Associació Taller d’Art, Cultura i Creació, finançat pel programa La Juventud en Acción d’Erasmus+ i amb col·laboració de la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona. Upbeat se celebra a Girona des del 20 fins el 28 de març i participen 33 joves de diversos països d’Europa –Malta, Grècia, Hongria, Suècia, Letònia i Espanya-.

Durant els nou dies de durada de l’intercanvi, els participants debatran al voltant de les males pràctiques que les persones desenvolupen vers el medi ambient, i elaboraran un decàleg de bones pràctiques a implementar per tractar de revertir la problemàtica actual.

Els i les joves treballaran amb la finalitat de produir una mostra final que vinculi dansa i percussió i que inspiri als assistents a que se sumin en la lluita per preservar el medi ambient.

Aquesta performance final, oberta a tota la ciutadania, se celebra el proper dissabte 26 de març a les 17 h a la plaça de la Independència (Girona).

El primer projecte internacional organitzat per TACC al municipi

Tot i que, l’Associació Taller d’ Art, Cultura i Creació fa cinc anys que organitza activitats de l’àmbit de la mobilitat internacional, és la primera vegada que l’ intercanvi europeu es desenvolupa a Girona. En aquesta ocasió, l’Alberg Cerverí i el Centre Cívic Pedret han estat els dos espais de la ciutat en els que han transcorregut el gruix de les activitats programades durant el projecte. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.