Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Una gran instal·lació de l'artista sabadellenc Agustí Puig recorre les estances de l'ésser humà

L'exposició "Des de la cambra" s'inscriu en el programa Itiner'ART i, en aquesta ocasió, s'emplaça al Centre Cultural La Mercè de Girona.

Demà dijous 17 de març, a les 19.30 h, el regidor de cultura Carles Ribas inaugura a l'Escola Municipal d’Art (EMA) al Centre Cultural La Mercè “Agustí Puig. Des de la cambra”, el nou projecte expositiu de l'artista de Sabadell inserit en el programa Itiner’ART impulsat per la Fundació Vila Casas.

"Des de la cambra" furga en les interpel·lacions que assetgen l'ànima humana a través d'un projecte d'instal•lació pictòrica subterrània: un corredor on els murs són revestits amb teles de grans dimensions aplega els símbols i motius que acompanyen la producció de l'artista –l’ull, el rostre hieràtic, el bastó vacil•lant, la presència obsessiva de xifres i rellotges que indiquen el pas del temps– i recrea una escenografia que desvetlla cavil·lacions existencials.

L'exposició, que exhibeix les creacions més recents del seu autor junt amb una sèrie de xilografies inèdites de gran format, vulnera els confins que separen les tradicionals disciplines artístiques i es completa, així, amb treballs escultòrics de preciosisme primitiu i ceràmiques que retenen el gest lànguid de l'home.

En paral·lel, l'Escola Municipal d’Art (EMA) ha preparat un taller monogràfic dirigit per l’artista que, sota el títol de “Sense por”, explorarà l’essència del procés creatiu i com es relaciona la mirada de l’autor amb el ventall de tècniques creatives. El taller se celebrarà al mateix centre els dies 8, 15, 22 i 29 d’abril de 2016, de 17 a 20 h. Cal inscripció prèvia (trucar al 972 223 305 o consultar la pàgina web de l'activitat).

Més informació al web de l’Escola Municipal d’Art, www.girona.cat/ema

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.