Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà diumenge la Jornada de l'Esport Femení

Les activitats se celebraran de 9.30 h a 13.30 h, a la plaça de Salvador Espriu, la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba i el riu Onyar.

La quarta edició de la Jornada de l'Esport Femení - "Dona" un pas per l'esport tindrà lloc aquest diumenge 6 de març en tres espais de la ciutat: la plaça de Salvador Espriu, la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba i el riu Onyar. De 9.30 a 13.30 h, es portaran a terme activitats i accions de divulgació de divuit disciplines esportives diferents: hoquei patins, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, tennis de taula, atletisme, handbol, rugbi, judo, bàsquet, piragüisme, patinatge, esgrima, vòlei, bàdminton, futbol, marxa nòrdica, kick-boxing i paleo-entrenament.

A les 12h a la plaça del Lleó tindrà lloc l’acte central a on hi participaran tots els representants de les entitats esportives i de les institucions, i que comptarà amb la presència de l’alcalde de Girona, Albert Ballesta. La jornada també comptarà amb activitats obertes per a tothom, com un entrenament obert per córrer amb les Girunneres, un entrenament d'alta intensitat, classes de pilates per a esportistes o classes d'hipopressius, a més d'un flashmob obert a tothom. Paral·lelament s'ha treballat també als instituts de secundària de la ciutat i la demarcació amb xerrades i itineraris esportius.

La IV Jornada de l'Esport Femení està organitzada per l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya a Girona, el Consell Esportiu del Gironès i l'Associació MovArt i compta amb la col·laboració de diverses entitats esportives del territori, com el GEiEG, l'UniGirona, el CPA Olot, el CPA Girona, l'Associació Girona Judo, el Foment Deportiu Cassanenc, el Girona FC, l'Handbol Bordils, la UE Sarrià, el Salt Gimnàstic Club, el Club de Piragüisme Salter, Sala d'Armes de l'Onyar, la UE L'Estartit, Oswald Gym, Nordic Walking Girona, Orígens Paleo i el Bàdminton Salt, a més de col·lectius com les Girunneres. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.