Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria d'avantprojectes per incloure activitats d'estiu al Programa de Vacances 2016

Si sou una entitat sense afany de lucre, amb seu social al terme municipal de Girona, inscrita al Registre General d'Entitats i amb una antiguitat mínima de dos anys, podeu presentar les vostres propostes fins al 17 de març de 2016 al Registre General d'Entrada de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d'estiu tots els infants de Girona tenen l'oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc del programa municipal de casals d'estiu, a un conjunt d'activitats d'esport i de lleure organitzades per entitats diverses de la ciutat.

Aquest suport ha de permetre que tots els nens i nenes de Girona tinguin prop de casa una oferta d'activitat que l'Ajuntament garanteix que té les adequades condicions de qualitat i es preocupa i posa els mitjans perquè sigui assequible a tots. Per fer-ho col·labora amb les iniciatives associatives d'interès general, que a Girona són moltes i diverses, quan coincideixen els seus objectius amb els de l'Ajuntament.

L'oferta d'activitats d'esport i de lleure del programa municipal de casals d'estiu de l'Ajuntament de Girona s'estructura a partir de donar suport a les activitats que organitzen les entitats de la ciutat, sempre que compleixin determinades condicions - que es fan públiques en aquestes bases - per assegurar-ne la qualitat i l'accessibilitat, establint un marc comú que permeti als ciutadans de Girona escollir entre una oferta diversa, propera al seu domicili i amb garantia de qualitat pedagògica.

Els documents s'han de presentar al Registre General d'entrada de documents de l'Ajuntament de Girona que el trobareu a les Oficines d'Informació i Atenció ciutadana. Veure les adreces i horaris.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.