Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Resum del Ple municipal ordinari de febrer de 2016

El Ple va tenir lloc el 8 de febrer de 2016.

La sessió plenària ordinària corresponent al mes de febrer va tenir lloc el dilluns 8, i va començar amb l’aprovació de les actes de les sessions anteriors i seguidament, l’alcalde de Girona, va exposar l’informe socioeconòmic de la ciutat. Abans de passar al proper punt de l’ordre del dia, es va donar compte al Ple de les obligacions de subministrament d’informació al Ministeri d’Hisenda i Admnistracions Públiques, corresponent a l’execució pressupostària del quart trimestre de 2015.

El punt 4 de l’ordre del dia, corresponent a la verificació del text refós de la modificació puntual del PGOU de Girona núm. 62 PA 80 Camí Vell de Fornells, que incorpora les prescripcions imposades per acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Girona de data 15 de juliol de 2015, es va aprovar per 17 vots a favor i 8 abstencions. El punt número 5, inclòs dins la Comissió Informativa d’Urbanisme i Activitats, corresponent a la verificació del Text Refós de la modificació puntual del PGOU núm. 61 per a la millora de l'accessibilitat, que incorpora les prescripcions imposades per acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Girona, de data 2 de juny de 2015, es va aprovar per unanimitat.

El punt 6 de l’ordre del dia tractava sobre la Declaració d’obres d’especial interès o utilitat municipal (dos Decrets per bonificacions per obres al carrer Bellaire 5 i al carrer Rutlla 242), es va aprovar per 17 vots a favor i 8 abstencions. El punt número 7, que tractava l’aprovació definitiva del plànol de delimitació de les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal•lacions afectades per la Llei 5/2003 de mesures de prevenció dels incendis forestals, es va aprovar per unanimitat.

Finalment, l’apartat de mocions va quedar de la següent manera. La moció presentada per la CUP-Crida per Girona per a la reformulació dels serveis funeraris, va ser rebutjada amb 12 vots a favor i 13 en contra.

La moció del grup municipal de la CUP-Crida per Girona contra el trasllat del servei laboratori de l'Hospital Josep Trueta, va ser rebutjada per 8 vots a favor i 17 en contra. La moció número 11 de l’ordre del dia, que presentava el grup municipal d'ERC-MES per a la creació d'una Taula i d'un Pla de la Salut Mental a la ciutat de Girona, va ser aprovada per unanimitat.

El grup municipal de C’s va presentar també una moció per eliminar les burilles dels carrers de Girona, que va ser aprovada per 20 vots a favor i 4 abstencions. Posteriorment, es va passar a la votació de la moció presentada pel PPC per a la creació d’un Consell Municipal de Seguretat i Prevenció, que es va aprovar per unanimitat. L’última moció va ser la presentada pel grup municipal del PSC, a favor d’una Salut Pública de proximitat, de qualitat i universal, que va ser aprovada per 15 vots a favor i 10 abstencions.

A diferència d’anteriors Plens, abans de l’apartat de precs i preguntes, en aquesta sessió es va passar a un apartat de control, on es va donar compte de les resolucions d’Alcaldia i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.