Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Estació Espai Jove proposa novament tallers dirigits a joves professionals que cerquen feina

Dins la programació d’hivern, l’equipament municipal de L’Estació Espai Jove, proposa als i les joves en processos de recerca de feina diverses activitats per facilitar l’inserció al mercat laboral o la millora de l’ocupació.

Aquestes activitats es dirigeixen a les persones joves que ja tenen certa experiència cercant feina i que mitjançant aquestes activitats podran perfeccionar-la i treure’n el màxim profit.

Les activitats que, es poden realitzar de manera independent o com a curs, abasten des dels primers aspectes a treballar quan ens endinsem en el mercat de treball com, les últimes passes que ens condueixen a l’inserció professional com ara:

“Defineix el teu perfil professional” el proper dimarts 16 de febrer on els i les joves obtindran eines per definir on, com i perquè encaixen en els sectors del mercat laboral.

“Del perfil professional al currículum” serà el dimarts 23 de febrer i tindrà l’objectiu de saber mostrar i exposar el perfil professional al mercat, en aquest cas, mitjançant el currículum.

“La meva foto professional” el proper 1 de març amb la finalitat de fer més amè i divertit el procés per ser un taller molt participatiu, pràctic i dinàmic, però amb un resultat seriós com és la foto professional.

“Processos de selecció I” el 15 de març una empresa de selecció i treball temporal de les més reconegudes i importants, ens explicarà de primera mà com funcionen i on trobar el punt en comú amb elles en el mercat laboral, AXXON.

El 29 de març una professional amb llarga experiència en selecció de candidats/es explicarà la complexitat de “Els processos de selecció, II” i quina és la millor manera d’afrontar-los.

En la línia de les activitats anteriors però, en l’apartat Entorn Digital el convidat és un professional de les xarxes socials que aprofundirà en el seu ús professional, el dimarts 8 de març.

I per últim es reprèn “Tens alguna idea? Et consideres emprenedor/a” per a les persones joves dirigides a l’autoocupació, la propera sessió el 23 de febrer. 

Més informació a L’Estació Espai Jove

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.