Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona promou visites guiades accessibles durant el Girona 10

El dissabte 30 de gener es farà una sortida a l'itinerari de les Ribes del Ter i el diumenge 31 de gener s'estrenarà la nova ruta "Easy walking" pel Barri Vell.

En el marc de la cinquena edició del Girona 10, que tindrà lloc els propers dies 29, 30 i 31 de gener, l’Ajuntament de Girona ha programat tres visites guiades accessibles per apropar a tothom el patrimoni natural i cultural de la ciutat i per potenciar l’oferta de turisme accessible de Girona.

 

El dissabte 30 de gener, a les 11 h, s’ha previst una sortida naturalista guiada al llarg del nou itinerari accessible de les Ribes del Ter per donar a conèixer les principals espècies d’ocells que habiten aquest espai natural protegit dins de la Xarxa Natura 2000. Aquesta visita disposarà de servei gratuït d’interpretació en llengua de signes. La sortida és gratuïta i el punt d’inici serà el Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

 

L’endemà, el diumenge 31 de gener, a les 10.30 h, s’estrenarà la ruta guiada pel Barri Vell “Easy walking”, dissenyada en col·laboració amb MIFAS, que té com a objectiu conèixer el centre històric de la ciutat seguint un recorregut alternatiu al de la visita habitual, més fàcil i curt i sense barreres arquitectòniques, pensat tant per a persones amb mobilitat reduïda com per a públics familiars o de més edat. Aquesta sortida suposarà la prova pilot d’aquesta iniciativa, organitzada en col·laboració amb l’Associació de Guies de Girona, i que està previst s’incorpori de manera permanent a l’oferta turística de la ciutat a partir de Setmana Santa. La visita guiada s’iniciarà al Punt de Benvinguda Girona-Gironès i té un cost de 4 euros per a les persones que disposin del braçalet Girona 10 i de 8 euros per al públic en general.

 

Per apropar el patrimoni històric també a les persones amb discapacitat auditiva, s’ha previst pel mateix diumenge 31, a les 10.15 h, una visita al Barri Vell amb servei d’interpretació de llengua de signes. El cost de l’activitat és de 4 euros amb el braçalet Girona 10 i de 8 euros sense, i la sortida es realitzarà des del Punt de Benvinguda Girona-Gironès.

 

Per a totes les visites caldrà fer una reserva prèvia: a l’Oficina de Turisme de la Rambla, en el cas de la ruta a les Ribes del Ter, i al Punt de Benvinguda Girona-Gironès, per a les del Barri Vell.

 

Amb aquestes visites, l’Ajuntament de Girona continua l’aposta iniciada l’any passat per fer més accessible la ciutat, augmentant progressivament l’oferta de productes aptes per a tots els públics.


Per més informació, podeu consultar els webs:

www.girona10.net
www.girona.cat/turisme/cat/accessibilitat.php



 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.