Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La Sant Silvestre de Girona arriba a les 1.700 inscripcions

Un any més, s'ha aconseguit l'objectiu marcat pels organitzadors: l'Ajuntament de Girona i el Club Atletisme Girona

Les inscripcions de la Cursa Sant Silvestre de Girona es van tancar aquest dilluns, dia 28 de desembre, després d’arribar a les 1.700, el màxim previst. Un any més, s’ha aconseguit arribar a l’objectiu marcat pels organitzadors de la prova, l’Ajuntament de Girona i el Club Atletisme Girona. Les tres curses de la Mini Sant Silvestre també han superat les inscripcions de l’edició passada i en formaran part més de 230 participants.

L’11a edició de la Sant Silvestre de Girona i 6a Mini Sant Silvestre tindran lloc demà, dia 31 de desembre, a partir de les 17.05 h, moment en el qual hi haurà la sortida de la primera de les curses per a ingants. A les 17.15 i a les 17.30 h hi haurà les sortides de les altres Mini Sant Silvestre. La cursa per a adults, de 5 km, començarà a les 18 h. La sortida i l’arribada de totes les proves serà al Pavelló Municipal Girona – Fontajau.

Esportistes de renom com Jess Andrews, Ïa Vidal, Tina Bes, Nan Oliveras, Aleix Domènec i Genís Grau participaran a la Sant Silvestre de Girona, prova que tanca el calendari anual de Curses i Marxes Populars que es porten a terme a la ciutat.

Podeu consultar més informació al web: www.girona.cat/ca/ssilvestre
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.