Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La nova targeta Bus 25 permetrà als joves d'entre 19 i 25 anys viatjar amb les línies de bus urbà per 0,38 euros

També s'amplia un 25% el llindar econòmic per obtenir la targeta Bus 65 i s'incrementaran el nombre de viatges que inclou aquesta tarja i la Bus 70.

L’Ajuntament de Girona ha creat la nova targeta Bus 25, una tarja personalitzada per a les persones empadronades a la ciutat que tinguin entre 19 i 25 anys, i ha ampliat les condicions per obtenir la targeta Bus 65. Es tracta de dues de les propostes que es van aprovar en el marc de l’acord d’investidura del govern actual el passat mes de juliol entre els grups municipals de CiU i ERC-MES-AM.

El tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha explicat que aquestes noves targetes, que es posaran en funcionament el 4 de gener, “ofereixen preus més econòmics i es podran utilitzar tant per TMG com per Teisa”. D’altra banda, la portaveu del grup municipal d’ERC-MES-AM, M. Mercè Roca, ha remarcat que les targetes “aniran a favor econòmicament de dos col·lectius que ens semblen molt importants i alhora faran que el transport públic, pel qual nosaltres també apostem, s’incentivi i tingui molts més avantatges”.

La nova targeta Bus 25, que és gratuïta i es distribuirà presencialment a l’Oficina d’Atenció i Informació Ciutadana de l’Ajuntament, es podrà utilitzar en totes les línies de bus urbà de la ciutat, tant les línies 1, 2, 5, 7, 10 i 11, de TMG, com les línies 3, 4 i 6, de Teisa, i permetrà el transbordament. La targeta es podrà carregar amb 30 viatges a 12,5 euros (0,42 euros/viatge) i amb 120 viatges a 45,5 euros (0,38 euros/viatge). La caducitat de les recàrregues en tots dos casos serà de tres mesos.

Pel que fa a la targeta Bus 65, s’ha ampliat un 25% el llindar econòmic per obtenir la targeta. Les condicions econòmiques es comprovaran segons la renda personal i en cas que se sobrepassi el llindar econòmic es comprovarà segons la renda familiar.

També s’ampliarà el nombre de viatges mensuals de les targetes Bus 65 i Bus 70, que actualment són de 30 viatges al mes gratutïts i que ara passaran a ser de 40 viatges al mes a totes les línies urbanes de Girona. Les targetes actuals seran vàlides i només caldrà demanar la nova targeta si és necessari recarregar-les amb els 40 viatges sense que comporti cap cost.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.