Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Sisena edició del Girona XL, les jornades de cultura "hip-hop" de Girona i Salt

L'esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte a l'Espai Marfà de 4 de la tarda a 9 del vespre i totes les activitats seran gratuïtes.

Aquest dissabte, 19 de desembre a la tarda, tindrà lloc a l’Espai Marfà de Girona la sisena edició del Girona XL, unes jornades destinades als amants de la cultura hip-hop.

 

Una de les principals activitats de la jornada serà una nova edició del Battle of The Barrios, un campionat de breakdance (1vs1) impulsat novament per l’Associació Brainstorming. El concurs el presentarà Rudy Rock i el jurat estarà format per: Nestor (Styll Young Kiz), Deyn (Styll Young Kiz) i Mougli (BarnaSquad). En aquesta ocasió el DJ convidat serà DJ O.B.Z. Doome.

 

Com a cloenda de la jornada cal destacar una Rap Jam Session dirigida per la banda Big Menu, que hi tocarà en directe. A més a més s’hi afegiran destacats MC’S com Shaz One, Samer, Aldo, Sitofonk, Sayk, Midwan i molts més que improvisaran en una autèntica sessió de “micro” obert.

 

L’Espai Marfà pretén motivar els seguidors d’aquest moviment cultural a través de la realització d’aquesta jornada coproduïda amb la Casa de la Música Salt – Girona, L’Estació Espai Jove i l’Associació Brainstorming.

Totes les activitats seran gratuïtes. Podeu consultar tota la informació sobre el Girona XL i la programació de l’Espai Marfà aquí.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.