Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Sisena edició del Girona XL, les jornades de cultura "hip-hop" de Girona i Salt

L'esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte a l'Espai Marfà de 4 de la tarda a 9 del vespre i totes les activitats seran gratuïtes.

Aquest dissabte, 19 de desembre a la tarda, tindrà lloc a l’Espai Marfà de Girona la sisena edició del Girona XL, unes jornades destinades als amants de la cultura hip-hop.

 

Una de les principals activitats de la jornada serà una nova edició del Battle of The Barrios, un campionat de breakdance (1vs1) impulsat novament per l’Associació Brainstorming. El concurs el presentarà Rudy Rock i el jurat estarà format per: Nestor (Styll Young Kiz), Deyn (Styll Young Kiz) i Mougli (BarnaSquad). En aquesta ocasió el DJ convidat serà DJ O.B.Z. Doome.

 

Com a cloenda de la jornada cal destacar una Rap Jam Session dirigida per la banda Big Menu, que hi tocarà en directe. A més a més s’hi afegiran destacats MC’S com Shaz One, Samer, Aldo, Sitofonk, Sayk, Midwan i molts més que improvisaran en una autèntica sessió de “micro” obert.

 

L’Espai Marfà pretén motivar els seguidors d’aquest moviment cultural a través de la realització d’aquesta jornada coproduïda amb la Casa de la Música Salt – Girona, L’Estació Espai Jove i l’Associació Brainstorming.

Totes les activitats seran gratuïtes. Podeu consultar tota la informació sobre el Girona XL i la programació de l’Espai Marfà aquí.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.