Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona inicia la redacció del Pla local de joventut 2016-2019

La primera acció que s'ha portat a terme ha estat la tramesa d'un qüestionari d'anàlisi de la realitat juvenil a la ciutat.

L’Ajuntament de Girona ha iniciat els treballs de redacció del Pla local de joventut 2016-2019, el document en el qual es recolliran les línies a seguir pel consistori en política de joventut per als propers quatre anys.

La primera acció que s’ha portat a terme ha estat la tramesa d’un qüestionari d’anàlisi de la realitat juvenil al municipi que s’ha enviat a persones rellevants per una o altra raó en l’aplicació de polítiques de joventut. L’objectiu d’aquest qüestionari és tenir coneixement directe de quines necessitats expressen aquestes persones en el procés d’elaboració del Pla local de joventut 2016-2019.

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Girona, Cristóbal Sànchez, ha anunciat que, a més d’aquesta enquesta, es realitzaran al llarg de les properes setmanes altres accions per recollir aportacions sobre quina és la situació real de les persones joves i com s’hi han d’adaptar les polítiques que l’Ajuntament de Girona durà a terme. “D’aquesta manera es vol assegurar sobretot un contacte directe amb els que han de ser destinataris de les polítiques de joventut que s'impulsin: les pròpies persones joves de Girona”, ha explicat Sànchez. A més, el regidor ha comentat que agafa també el compromís de fer que el Pla local de joventut 2016-2019 sigui la guia per a totes les àrees de gestió de l'Ajuntament en l'aplicació de les polítiques que afecten els joves de Girona. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.