Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona inicia la redacció del Pla local de joventut 2016-2019

La primera acció que s'ha portat a terme ha estat la tramesa d'un qüestionari d'anàlisi de la realitat juvenil a la ciutat.

L’Ajuntament de Girona ha iniciat els treballs de redacció del Pla local de joventut 2016-2019, el document en el qual es recolliran les línies a seguir pel consistori en política de joventut per als propers quatre anys.

La primera acció que s’ha portat a terme ha estat la tramesa d’un qüestionari d’anàlisi de la realitat juvenil al municipi que s’ha enviat a persones rellevants per una o altra raó en l’aplicació de polítiques de joventut. L’objectiu d’aquest qüestionari és tenir coneixement directe de quines necessitats expressen aquestes persones en el procés d’elaboració del Pla local de joventut 2016-2019.

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Girona, Cristóbal Sànchez, ha anunciat que, a més d’aquesta enquesta, es realitzaran al llarg de les properes setmanes altres accions per recollir aportacions sobre quina és la situació real de les persones joves i com s’hi han d’adaptar les polítiques que l’Ajuntament de Girona durà a terme. “D’aquesta manera es vol assegurar sobretot un contacte directe amb els que han de ser destinataris de les polítiques de joventut que s'impulsin: les pròpies persones joves de Girona”, ha explicat Sànchez. A més, el regidor ha comentat que agafa també el compromís de fer que el Pla local de joventut 2016-2019 sigui la guia per a totes les àrees de gestió de l'Ajuntament en l'aplicació de les polítiques que afecten els joves de Girona. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.