Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Inscripcions obertes al curs "Et coneixes? Descobreix-te amb la psicoastrologia" (nivell 1)

Al Centre Cívic Sant Narcís. No et quedis sense plaça!

El curs serà del 14 de gener al 17 de març de 2016.
Els dijous de 19.30 a 21 h.

Per a la psicoastrologia, els astres no predeterminen pas, ni tampoc ens orienten cap a un futur escrit a priori. Un mapa natal ens parla de tendències, de potencialitats. Ens permet conèixer allò que som i que podem ser. És, fonamentalment, una eina d'accés a la psique d'una persona.
Segons l'astrologia psicològica, la realitat d'una persona es configura a partir de les seves pròpies expectatives, temors, pensaments, sentiments, creences, etc. La psicoastrologia busca entendre l'ésser humà a fi de descobrir-ne les potencialitats innates i fomentar l'autoconeixement i el desenvolupament personal.

La comprensió del mapa natal ens guia cap a aquest viatge interior. Els coneixements teòrics es complementaran amb el treball del mapa natal amb el grup classe. Per tant, en realitzar la inscripció, cal deixar anotada la data, la població i l'hora (el més exacta possible) del naixement i el correu electrònic.

Abans de la primera sessió els participants rebran el dibuix de la seva carta natal per correu electrònic. El taller inclou material teòric en paper i a través de correu electrònic.

Professora: Lola Tomàs 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.