Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Concurs de Fotografia solidaria

S'obre la convocatòria i les bases específiques del Concurs de "Fotografia Solidària".

El tema de la fotografia haurà d’estar lligat a la sensibilització per al desenvolupament i en especial sobre les següents temàtiques: desigualtats nord-sud, interculturalitat, condicions de vida en els països empobrits i el paper de la dona en els països empobrits.

La fotografia guanyadora serà utilitzada per fer la difusió de la Convocatòria de Subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional i projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització, per l’any 2016.

El premi consistirà en vuit-cents euros, els quals s’aplicarà una retenció del 15% d’IRPF, resultant un quantitat de sis-cents vuitanta euros (680,00 €) a percebre pel guanyador/a d’aquest concurs. Aquests diners s’hauran de distribuir de la següent manera: 200,00 € a la compra de material fotogràfic en un comerç de la ciutat de Girona, 200,00 € a la compra de productes de comerç just en un comerç de la ciutat de Girona i 280,00 € en efectiu.

Podeu presentar les vostres fotografies fins al dia 30 de desembre de 2015. Els participants hauran d’enviar les seves fotografies al correu electrònic cooperacio@ajgirona.cat juntament amb el nom i cognoms de la l’autor/a de la fotografia, NIF, telèfon de contacte, adreça postal, lloc i data on es va realitzar la fotografia i una breu explicació del que representa la fotografia (2 o 3 línies).

L’únic requisit per a participar és tenir més de 18 anys, i cada autor/a pot presentar un màxim de 3 fotografies.

Les fotografies presentades poden ser en color o en blanc i negre i s’hauran de presentar en format digital i en format “jpg”.

Les fotografies hauran de tenir una resolució d’entre 3 i 6 Mpx. i preferiblement d’una dimensió de 876 x 833 píxels

Podeu consultar les bases a la nostra web (www.girona.cat/solidaritat) o a l'enllaç que s'adjunta.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.