Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona i Eumes signen un conveni que promou dues beques anuals

L'objectiu de l'acord és millorar l'oportunitat d'accés a la formació de la població de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el director de l’Escola de Música Avançada i So (EUMES), Carles Reixach, han signat un conveni que promou dues beques d’estudis anuals per tal de millorar l’oportunitat d’accés a la formació de la població de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla en l’aprenentatge bàsic informàtic i en l’accés a les noves tecnologies.

Les beques que l’escola Eumes posa a disposició dels Serveis Bàsics d’Atenció Social (SBAS), que s’ofertaran el primer semestre de 2016, van destinades als joves i/o adults del barri de Santa Eugènia, amb la intenció de promocionar la seva accessibilitat i formació a diferents estudis. El seguiment de les persones becades anirà a càrrec dels SBAS, previ consens amb el coordinador pedagògic d’Eumes Girona SL. El conveni signat entre l’Ajuntament de Girona i Eumes també preveu la cessió a favor de l’Ajuntament de Girona d’11 ordinadors, que estaran ubicats al Centre Cívic Santa Eugènia.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.