Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Resum del Ple municipal extraordinari de novembre de 2015

El Ple va tenir lloc el 16 de novembre de 2015.

La sessió plenària extraordinària celebrada ahir sobre el Pla Especial de Sant Narcís i convocada a petició del PSC i la CUP, va començar amb un minut de silenci en record a les víctimes dels atemptats de París del passat divendres 13 de novembre.

Seguidament i abans d’entrar a debatre les mocions presentades, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va manifestar a proposta de la Junta de Portaveus, el suport del plenari amb les víctimes de la talidomida a Espanya i amb l’associació AVITE que els representa.

La primera i segona moció de l’ordre del dia (referent al Pla Especial de Sant Narcís i a la finalització de les obres de reposició del TAV) presentades pel PSC i la CUP es van debatre conjuntament. Van iniciar el torn de paraula els representants veïnals de Sant Narcís: Esther Arnau, Xavier Reyner, Eva Maria Trias i Dolors Hernández. Un cop finalitzat el torn d’intervencions dels grups municipals, es va decidir retirar les mocions pactades i consensuar entre els grups municipals i els veïns presents, de forma unànime, el compromís de convocar el grup de treball integrat per les entitats del barri, que amb l’assessorament tècnic municipal que es necessiti i la participació del representants dels grups municipals i de l’equip de govern que pertoqui, elabori el Pla Integral de millora del barri de Sant Narcís.

Per últim, la moció presentada per CiU, ERC-MES i CUP per donar suport a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya, va ser aprovada per 17 vots a favor (CiU, ERC, CUP), 1 en contra (PP) i 4 abstencions (PSC). Els representants de C’s van abandonar el Ple municipal en el debat d’aquesta moció.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.