Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona convoca un minut de silenci per expressar el condol per les víctimes dels atemptats de París

La convocatòria ha tingut lloc dissabte a les 12 hores a la plaça del Vi i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Girona, regidors del consistori, diputats i d'altres representants institucionals.

Dissabte, a les 12 hores, l’Ajuntament de Girona ha convocat a la plaça del Vi un minut de silenci per expressar el condol per les víctimes dels atemptats de París d’aquesta nit i per expressar la solidaritat amb el poble francès. La concentració, presidida per l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha comptat amb la presència de regidors i regidores del consistori, diputats, i d’altres representants institucionals, així com amb el Secretari segon de la mesa del Parlament de Catalunya, David Pérez, i amb la Cònsol honoraria de França a Girona, Élisabeth Cauchetiez.

Acabat el minut de silenci, l’alcalde de Girona s’ha adreçat als assistents per agrair-los la seva presència i ha remarcat que els fets d’aquesta passada nit a París són “un atemptat contra les idees i contra les persones que a qualsevol lloc del món, no només a l’Europa occidental, lluiten per la convivència i l’entesa”. Puigdemont ha afegit que també les “principals víctimes són aquella gent que honestament professen una fa en nom de la qual, de manera injusta i arbitrària, es comenten assassinats”.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.