Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Dolç i Salat Kids

Tallers familiars de cuina de temporada per a les famílies.

En un dia a dia tan atrafegat ens costa trobar moments per fer coses amb els nostres fills i filles. Buscar espais per poder gaudir en família, d’activitats de lleure, és complicat. Per això aquest curs 2015/2016 el Centre Cívic Onyar us proposa noves activitats en família relacionades amb la cuina. Dolç i Salat Kids és el nou format d’un seguit de sessions en les quals es duran a terme tallers relacionats amb la cuina de temporada. De la mà d’en Lluís Blanch reconegut pastisser de Girona, aprendrem noves receptes.
 

El passat divendres 16 d’octubre vàrem iniciar el primer dels tallers per als més petits. Es va dur a terme el taller Dolç i Salat de Fires Kids en el que varen aprendre les receptes dolces de panellets variats i salades amb diversitat de pastes salades. Per poder donar cabuda a totes les famílies que havien sol·licitat participar en els tallers el dia 4 de desembre vàrem fer una nova sessió del Dolç i Salat de Fires Kids.
 

Us proposem pels pròxims dies, 27 de novembre i 4 de desembre, una nova sessió en la qual treballarem la cuina de Nadal. Dolç i Salat de Nadal Kids us espera a les 18.30 al Centre Cívic Onyar.

El preu del Dolç i Salat de Nadal Kids és de 5 € per persona, cal fer una inscripció per persona assistent. Les inscripcions es poden fer a través del portal www.girona.cat/inscripcions o bé al Centre Cívic Onyar (T. 972 213603 i cconyar@ajgirona.cat).
 

Properes sessions de Dolç i Salat de Quaresma Kids
Divendres 4 de març i divendres 11 de març de 2016, a les 18.30 h.
Preu: 5 € per participant 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.