Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Cinquena jornada de formació del Voluntariat Lectura Fàcil

L'acte tindrà lloc a la biblioteca Antònia Adroher demà de cinc de la tarda a vuit del vespre.

Biblioteques de Girona organitza enguany per cinquè cop la jornada de formació del Voluntariat de Lectura Fàcil, durant la qual els participants en el projecte comparteixen experiències i aprenen eines per millorar la seva tasca d’acompanyament en la lectura. La formació esdevé també una acció de suport i reconeixement als participants del Voluntariat Lectura Fàcil i de l’Apadrinament del Lector, dues modalitats de voluntariat en què es fan tasques d’acompanyament lector a gent gran i a infants, respectivament. L’esdeveniment tindrà lloc demà a la tarda, de cinc a vuit, a la biblioteca Antònia Adroher.

La formació constarà d’una xerrada i d’una dinàmica de grup. La primera ponent serà l’experta en kinesiologia Àngels Xena, que farà una presentació de gimnàstica cerebral (brain gym), que consisteix en una sèrie d’exercicis per estimular i preparar el cervell abans d’una activitat de concentració i lectura. Tot seguit l’actor i professor David Martínez, de la companyia La Nave Va, proposarà una aproximació a la comunicació verbal i no verbal a través d’una dinàmica de grup utilitzant eines teatrals.

La inscripció a les jornades està oberta a totes aquelles persones que estiguin interessades en el contingut del programa o que vulguin tenir més informació de l’acompanyament lector.

Podeu trobar més informació aquí

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.