Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona i Mémora signen un acord per promoure activitats adreçades a joves, persones de la tercera edat i col·lectius amb discapacitats

L'alcalde de Girona Carles Puigdemont, i el delegat a Catalunya de l'empresa, Xavier Poch, formalitzen el conveni de col·laboració.

L’Ajuntament de Girona i Mémora han signat un conveni de col·laboració pel suport de l’empresa en activitats socials, culturals i cíviques de la ciutat amb la finalitat de promoure-hi l’accés universal. L’acord, a través del qual Mémora aportarà 30.000 euros al consistori, està destinat exclusivament a col·laborar en el finançament d’activitats de dinamització social i cultural adreçades a joves, persones de la tercera edat i col·lectius amb discapacitats.

L’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, ha agraït la implicació de Mémora en diversos projectes de diferents àmbits que s’engeguen des del consistori “per suprimir les barreres d’accés a la cultura” i ha subratllat “aquesta col·laboració entre el sector públic i el sector privat per portar a terme activitats a Girona, per la qual nosaltres apostem”. L’alcalde Carles Puigdemont i el delegat a Catalunya de Mémora, Xavier Poch, han formalitzat l’acord amb la signatura un conveni de col·laboració.

Concretament, el consistori destinarà l’aportació de Mémora a projectes i activitats, com l’Auditori Obert i el Teatre Obert o al servei d’atenció a la gent gran i a les persones dependents, que tenen com a objectiu contribuir a la lluita contra l’exclusió social i cultural i promoure l’educació i el benestar de les persones.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.