Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Schiedam serà la "sister city" de Girona aquest curs 2015-2016

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont; l'alcalde de la ciutat holandesa, Cor Lamers, i el rector de la Universitat de Girona (UdG), Sergi Bonet, van signar ahir el conveni de col·laboració.

Schiedam i Girona seran “sister cities” durant el curs 2015-2016. La ciutat holandesa agafa el relleu, d’aquesta manera, a Sabadell, que va esdevenir “sister city” de Girona el curs passat. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; l’alcalde de Schiedam, Cor Lamers, i el rector de la Universitat de Girona, Sergi Bonet, van signar ahir el conveni de col·laboració.

A través d’aquest acord, l’Ajuntament i la Universitat de Girona, com a patrons de la Càtedra Smart City, treballaran conjuntament amb Schiedam per promoure el concepte de ciutat intel·ligent. Igual que es va fer l’any passat amb Sabadell, un dels punts principals del conveni és l’elaboració de projectes de ciutat intel·ligent per a desenvolupar a Schiedam en el marc del Màster Universitari en Ciutats Intel·ligents.

Durant la signatura de l’acord, els representants de les ciutats de Girona i Schiedam i de la Universitat de Girona van expressar la seva voluntat de col·laborar en matèria de ciutats intel·ligents més enllà d’aquest conveni per intercanviar bones pràctiques, experiències i coneixement mutu en el camp de les “smart cities”.

La signatura del conveni de col·laboració es va fer ahir en el marc d’una jornada per presentar l’estratègia de Schiedam en “smart cities” que va tenir lloc a l’Edifici Politècnica 1 de la Universitat de Girona. Les representants de la ciutat, la coordinadora d’Afers Europeus, Leonie Hulshof, i la responsable del Pla Estratègic sobre Smart Cities, Stefanie Jacobs, van explicar els reptes que hauran d’afrontar els estudiants del Màster en àmbits com l’eficiència energètica, la gestió intel·ligent de dades a l’administració, el transport intel·ligent, el màrqueting digital o la cohesió i la integració socials potenciades per les TIC. A la jornada també es va informar sobre les activitats previstes a la ciutat holandesa durant la visita que hi faran els estudiants del Màster el mes de febrer vinent.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.