Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona guanya el premi ASTER Comunicació

El premi atorgat per l'escola de negocis ESIC reconeix la campanya de comunicació de "Girona, Temps de Flors 2015".

L’escola de negocis ESIC convoca anualment els Premis Aster com a reconeixement als mèrits de professionals i empreses per la seva activitat i recorregut. El jurat està constituït per professionals de renom de l’àmbit acadèmic i empresarial, i els premis s’atorguen en quatre categories: trajectòria empresarial de grans empreses, trajectòria empresarial de Pimes, comunicació professional i comunicació empreses.

Enguany, en la 33 edició dels premis i la 8a que es concedeix a Catalunya, l’Ajuntament de Girona amb motiu de la campanya de comunicació de Girona, Temps de Flors 2015 ha estat guardonat amb el Premi Aster Comunicació Empreses.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha manifestat la seva satisfacció per aquest premi que “constata l’esforç, el nivell de professionalització i el salt qualitatiu que ha viscut Temps de Flors en els últims anys”. Puigdemont ha afegit que “aquest és també el reconeixement a una ciutat i a la seva gent, ja que Temps de Flors és un dels majors èxits col·lectius que tenim com a gironins”.

Gas Natural Fenosa ha estat la guanyadora del Premi Aster en la categoria de trajectòria empresarial de grans empreses, i Gomà-Camps la guanyadora en la categoria de trajectòria empresarial de Pimes. En la categoria de comunicació professional, el premi ha estat per Tomàs Molina, cap de Meteorolgia de Televisió de Catalunya i director del programa “Espai Terra”.

El proper dimarts 17 de novembre a les 19 hores es realitzarà l’entrega dels Premis Aster coincidint amb l’acte de graduació dels alumnes de grau i postgrau de l’escola de negocis ESIC, que tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya. La cerimònia serà presidida pel doctor Josep Anton Ferré, rector de la Universitat Rovira i Virgili, i comptarà amb l’assistència d’un miler de convidats entre alumnes, familiars, professors, representants del sector econòmic i empresarial.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.