Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Dissabte comença una nova fase del pla d'asfalts

Les actuacions afectaran carrers com l'avinguda de Sant Narcís, la pujada del Primer de Maig o el carrer del General Mendoza.

Aquest dissabte començarà una nova fase del pla d’asfalts de l’Ajuntament de Girona. Les actuacions previstes s’allargaran tot el mes d’octubre, malgrat que l’afectació a cada carrer serà de, com a màxim, dos dies. Les tasques que es portaran a terme preveuen la renovació de la capa de rodament de l’aglomerat i el repintat de les marques viàries.

El tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament, Joan Alcalà, ha subratllat que es tracta d’actuacions “que tenen com a finalitat millorar la seguretat viària a la ciutat” i que s’han planificat “per tal de minimitzar les afectacions viàries per a la circulació de vehicles”. Alcalà ha agraït un cop més “la comprensió i la paciència” dels veïns i els ha instat a dirigir-se al Servei de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament (972 419 030) per resoldre qualsevol dubte o per fer arribar suggeriments.

Les afectacions que es portaran a terme seran les següents:

Avinguda de Sant Narcís (dies 3 i 4 d’octubre):
Es tallarà el tram de l’avinguda de Sant Narcís entre el carrer de la Mare de Déu de Montserrat i el carrer de Martí Sureda i Deulovol entre les 7 i les 21 h dels dos dies. No es permetrà estacionar en aquest tram des de les 0 h de dissabte fins a les 6 h de dilluns 5 d’octubre. Mentre el carrer romangui tallet no es permetrà entrar i sortir dels guals del tram en obres. Es desviarà el recorregut de la línia de bus urbà L5.

Carrer del Mas Carreras (dies 5 i 6 d’octubre):
No es permetrà circular pel carrer del Mas Carreras entre les 9 i les 19 h ni es podrà entrar i sortir dels guals del tram en obres.

Carrer del Mas Jardí (dies 7 i 8 d’octubre):
Les actuacions afectaran el tram comprès entre els carrers de Sarriera i de Ros de Palau. Aquest tram estarà tallat entre les 8 i les 19 h. Es prohibirà l’estacionament des de les 0 h del dia 7 fins a les 21 h del dia 8. Es permetrà accedir als guals afectats entre les 20 h i les 8 h.

Carrer de l’Hortènsia (dies 13 i 14 d’octubre):
Estarà tallat entre les 8 i les 19 h. Es prohibirà l’estacionament de d les 0 h del dia 14 a les 21 h del dia 14. Es permetrà accedir als guals afectats entre les 20 h i les 8 h.

Pujada del Primer de Maig (dia 15 d’octubre): Les obres es faran en el tram comprès entre la carretera de Sant Feliu i la plaça de Girona. Entre les 8 i les 21 h el carrer romandrà tallat i no es permetrà estacionar. Els veïns que hagin d’accedir als guals, podran fer-ho fins a les 8 h i a partir de les 21 h. Les actuacions afectaran el pas de la línia de bus urbà L6 pel sector de Vila-roja.

Carrer de Campcardòs i carrer de la Mare de Déu de la Salut (dia 16 d’octubre):
Es faran treballs de reposició de l’aglomerat al carrer de Campcardòs des del carrer del Güell fins al carrer de l’Orient. Els treballs al carrer de la Mare de Déu de la Salut s’executaran entre els carrer de la Maçana i de l’Atlàntida. Durant els treballs quedarà restringida la circulació, els aparcaments i els accessos als guals.

Carrer de l’Onyar (dia 19 d’octubre):
Durant els treballs, de 8 a 20 h, quedarà restringida la circulació, els aparcaments i els accessos als guals.

Carrer de Josep Maria Prat (dia 20 d’octubre): Els treballs es faran al tram comprès entre els números 1 i 9 del carrer. Durant les actuacions, es restringirà l’accés i l’aparcament a la zona.

Carrer de Peius Pascual (dia 21 d’octubre):
Durant els treballs, de 8 a 20 h, quedarà restringida la circulació, els aparcaments i els accessos als guals del carrer. La línia de bus urbà L1 modificarà parades i recorregut.
 

En cas de pluja o per incidències de les mateixes obres es poden modificar les dates d’actuació. Tota la informació actualitzada es publicarà al web de Mobilitat de l’Ajuntament de Girona www.girona.cat/mobilitat.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.