Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Detenen una persona com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb força

El presumpte lladre estava robant el combustible del dipòsit d'un camió aparcat.

Agents de la Policia Municipal de Girona van detenir, a dos quarts de dues de la matinada d’ahir, dimarts 29 de setembre, Youssuf O, de 24 anys i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. Els fets van passar als voltants de quarts de dues de la matinada quan la Central de Comandament de la Policia Municipal de Girona va rebre una trucada al 092 que informava que, en els estacionaments d’una superfície comercial del barri de Pedret, un home estava robant combustible als vehicles estacionats.

Immediatament, es va desplaçar al lloc dels fets una patrulla de la Policia Municipal de Girona. En arribar als estacionaments del centre comercial, els policies van veure dos camions aparcats i com d’un d’ells hi penjava una mànega connectada al dipòsit de gasoil, al final de la qual hi havia una garrafa plena de combustible i, al costat d’aquesta, n’hi havia dues més. Al davant del camió, hi havia un cotxe que tenia el tap del dipòsit de combustible tret i un muntatge fet per posar-li el carburant extret.

Mentre els agents inspeccionaven la zona, van veure un home jove que sortia del mig dels cotxes estacionats i fugia corrent. Seguidament, els policies van iniciar una recerca per la zona que va culminar una estona més tard quan el presumpte lladre va tornar a la zona dels estacionaments.

Després de fer diverses gestions, els agents de policia van comprovar que el vehicle estacionat al costat del camió, un Opel Zafira, el conduïa el presumpte lladre i que aquest estava emplenant el dipòsit del combustible del camió. Dins el vehicle, els policies hi van localitzar unes tenalles i una altra garrafa. Per tot plegat els agents van detenir Youssuf O., de 24 anys i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.