Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Tempo Sota les Estrelles 2015 clou amb un 85% d'ocupació i l'èxit del nou Village Tempo

La setena edició del Festival Tempo Sota les Estrelles es va celebrar a la plaça dels Jurats entre el 24 de juliol i el 7 d'agost de 2015.

La setena edició del Festival Tempo Sota les Estrelles, que es va celebrar a la plaça dels Jurats entre el 24 de juliol i el 7 d’agost, va cloure amb una ocupació mitjana del 86% i una venta d’entrades superior en un 15% a la de l’anterior edició. Concerts com els de Marlango, cap de cartell, i els de Nicole Rochelle amb la Jove Big Band de Girona i el Wine&Music Day amb Tokaji Quartet, varen obtenir un ple absolut.

Els concerts de Celia Pallí, Cris Juanico, Diane Witherspoon, Llibert Fortuny i la Gas Bandtambè varen ser gaudits per molts espectadors. Aproximadament un 44% dels assistents als concerts també va optar per quedar-se a sopar, amb els àpats oferts per El Ginjoler. El concert dels madrilenys Cosmosoul, malauradament, es va haver de suspendre per causa de la intensa pluja, tot i això ens varen deixar un dels moments més especials improvitzant un breu concert acústic sota les voltes de la plaça dels Jurats.

La novetat més destacada de l’actual edició, el Village Tempo, ha estat un éxit tant per l’assistència de públic, com especialment, per les seves valoracions, demanant-nos de forma massiva el fet de poder allargar aquest espai en el temps durant més dies en una propera edició.

Aquest espai efímer, situat al magnífic paratge dels jardins del passeig arqueològic, ha estat punt de trobada per un públic del més variat, inicialment ho fou per a molts turistes però passats els primers dies, els gironins s’el varen fer seu també, convertint-lo en un dels pocs espais de convivència absoluta i distesa entre turistes i gironins a la ciutat.

Volem destacar el progressiu augment de l’assistència de turistes i visitants als concerts , sobre un 20%, en part incrementat per la campanya informativa que s’ha fet a l’oficina de turisme de la Rambla i el Punt de Benvinguda de Girona, així com a l’acord de col·laboració amb l’Associació d’Hostaleria i Turisme de Girona, per tal de que els equips comercials i de recepció coneixessin de primera mà el festival per tal de poder transmetre la seva experiència als clients dels allotjaments gironins.

El Village Tempo, que ha acollit fins a 8 actuacions de grups de rock, pop, blues i DJ, ha esdevingut molt més que un espai d’oci nocturn.

Durant tot el dia i el vespre, públic familiar, tambè ha gaudit d’aquest espai amb total sintonía amb l’heterodox públic que s’ha concentrat en l’espai, i que l’ha anat fent seu de forma progressiva, pensat per gaudir d’una bona estona en ple cor del Barri Vell, d’un bon àpat amb les diferents propostes gastronòmiques en diferents paradetes ofertes per l’empresa Local Market i una copa tranquila.

Activitats en l’espai Village, com el Tempo Kids, dedicat als més menuts, amb activitats solidàries per l’ONG Ajuda en Acció i els vermuts musicals, són dos exemples de propostes diurnes que des de l’organització del festival es voldria potenciar de cares a la propera edició.

Destacar també el creixement dels canals socials del festival (twitter, facebook i instagram) que han augmentat fins els 4.000 seguidors, respecte els 1.800 de l’anterior edició, i l’excel·lent acceptació per part del públic, tant dels artistes que han participat als concerts, com de les noves activitats i espais, interactuant i participant de forma important mitjançant les xarxes socials.

L’objectiu de l’organització del festival no és tant crèixer en nombre d’espectadors, donat que l’espai de la Plaça dels Jurats té unes característiques i un espai limitat, sinó el de seguir apostant per la qualitat dels artistes i que tant els concerts de pagament a la plaça dels Jurats com les activitats gratuïtes al Village Tempo, esdevinguin cita imprescindible i referent cultural i d’oci, per a tots els gironins i tots aquells qui ens visiten durant l’estiu. 

Font: Tempo Sota les Estrelles

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.