Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona adequa la senyalització del carril bici del nou pont del Ter

El consistori té la titularitat de la infraestructura des del passat mes de juliol.

L’Ajuntament de Girona ha adequat aquesta setmana la senyalització del carril bici ubicat al nou pont del Ter, que connecta els barris de Sant Ponç i de Pedret de la ciutat. Les actuacions han consistit a pintar de nou el carril bici a la calçada del pont, en cadascun dels dos sentits de la marxa. “Hem reforçat la separació entre el carril bici i el carril de circulació, eixamplant aquest últim, per tal d’aconseguir més seguretat i visibilitat de l’espai destinat a les bicicletes”, ha explicat el tinent d’alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà.

En el Ple municipal del 13 de juliol es va acordar aprovar l’acta de cessió gratuïta per part del Ministeri de Foment del pont sobre el Ter al consistori, tal com estava previst des de l’inici del projecte. Gràcies a aquesta cessió, aquesta setmana s’han pogut començar a fer les actuacions a la infraestructura. L’Ajuntament de Girona és el responsable de la vigilància, la conservació i l’explotació del pont.

Girona compta actualment amb una xarxa pedalable de 26’9 km, dividida en 13’2 km de carril bici en vorera, 6’4 km de carril bici en calçada, 2’5 km de camí pedalable, 2'1 km de calçada compartida (sharrows), 1'5 km de vorera compartida i 1'2 km de carril bus bici taxi.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.