Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona publica el programa d'activitats fisicoesportives i aquàtiques d'hivern 2015-2016

Les preinscripcions es podran realitzar del 24 d'agost al 7 de setembre a través del web girona.cat/esports.

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona ha fet públic al web girona.cat/esports el programa d’activitats fisicoesportives i aquàtiques de cara el proper curs 2015 – 2016. El conjunt d’activitats estan pensades per garantir una oferta atractiva a un públic molt divers.

En aquest sentit, en l’àmbit fisicoesportiu es podran trobar activitats per infants i joves (escola de tenis, new dance), per adults i gent gran (esquena sana, activitats física terapèutica i ioga), adults (activitat física de manteniment, escola de tenis, pilates, manteniment training i aerotò) i per la gent gran (gimnàstica dolça i activitat física de manteniment). D’altra banda, les activitats aquàtiques s’han plantejat per dones embarassades (activitat aquàtica prepart i per nadons), infants (familiarització, iniciació i perfeccionament del medi aquàtic), joves (escola aquàtica), adults (clínic de natació, aquafitness, aqua tabata, aquadance i activitat aquàtica terapèutica), gent gran (hidrogimnàstica i curs d’iniciació) i per gent amb necessitats especials (activitat aquàtica mobilitzada i natació adaptada).

Aquesta oferta d’activitats esportives es durà a terme en els pavellons municipals, en les piscines municipals de Palau i de Sta. Eugènia - Can Gibert del Pla, a la zona esportiva de la Devesa, al Centre Cívic Barri Vell, Espai Marfà, en centres escolars i en el CREC de Sant Daniel i Germans Sàbat-Taialà. Del 24 d'agost al 7 de setembre de 2015 (ambdós inclosos) tindran lloc les preinscripcions a les activitats a través del web www.girona.cat/esports.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.