Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona desplega un programa de formació en idiomes adreçat a joves menors de 30 anys

El mes de setembre s'iniciaran els cursos de francès i anglès de nivell inicial.

Els joves de més de 16 anys i menors de 30 que no treballen ni estudien, podran aprendre anglès i francès de forma gratuïta. Els cursos, intensius i d’una durada que va de les 90 a les 240 hores, es portaran a terme al Servei Municipal d’Ocupació i permetran assolir coneixements de francès i anglès des de nivell inicial i fins a nivell intermedi. Alguns dels cursos previstos estan vinculats a certificats de professionalitat per treballar específicament en el sector comercial i de l’hostaleria.

Les persones interessades hauran de registrar-se a la Garantia Juvenil. Per facilitar el tràmit del registre, així com per obtenir més informació i assessorament sobre el programa, l’Ajuntament de Girona disposa d’un servei d’atenció a l’Estació Jove i al Servei Municipal d’Ocupació.

Segons explica la tinenta d’alcalde de Promoció i Ocupació, Glòria Plana, “en els propers mesos s’aniran desplegant noves accions i mesures de formació, així com també d’acompanyament a la recerca de feina, d’intermediació laboral, de pràctiques en empreses i de suport a l’emprenedoria dins el marc de la Garantia Juvenil”. Plana ha remarcat que “l’objectiu del programa és millorar l’ocupabilitat dels joves i facilitar el seu accés a un lloc de feina”. El programa de Garantia Juvenil està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.