Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'alcalde de Girona rep l'esportista Jan Frodeno, actual campió d'Europa de Triatló

El triatleta alemany, que viu i entrena a Girona durant molts mesos de l'any, també és el guanyador dels Ironman de Barcelona i de Califòrnia 2015.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, acompanyat per la primera tinent d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, va rebre ahir a la tarda al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Girona l’esportista alemany Jan Frodeno en reconeixement a la seva trajectòria esportiva. El triatleta, de 33 anys, acumula nombrosos èxits esportius, entre els quals destaca el títol assolit en el campionat d’Europa de Triatló –distància Ironman, obtingut aquest mes de juliol a Frankfurt.

De la seva trajectòria esportiva també cal ressaltar que va ser campió olímpic a Pequín 2008 i guanyador dels Ironman de Barcelona i de Califòrnia (distància Ironman 70.3) aquest any 2015. Actualment s’està preparant per participar en l’Ironman de Hawai, considerat el campionat del món de llarga distància de triatló.

L’esportista viu i entrena a Girona durant llargues temporades, les quals compagina amb altres períodes a Sud-àfrica. De Girona remarca que és perfecte per entrenar-s’hi i també per viure-hi. Frodeno va assenyalar “Sóc un enamorat de la seva cultura, la seva gastronomia i la seva gent.”

L’alcalde de Girona, a part de felicitar-lo pels èxits aconseguits va voler destacar la vinculació de l’esportista a Girona i li va agraïr especialment “que sempre s’ha comportat com un ambaixador de la ciutat”.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.