Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona destina més de 150.000 euros als ajuts per als centres educatius durant el curs 2015-2016

Aquesta xifra inclou les convocatòries per al foment i la promoció de l'esport escolar, per a la igualtat d'oportunitats, per a desplaçaments per a activitats del programa de recursos educatius, per a l'ús subvencionat de l'Auditori de Girona, per a biblioteques escolars i per a ajuts a projectes educatius

L’Ajuntament de Girona destinarà 155.490 euros als ajuts per als centres educatius durant el curs 2015-2016. Ja s’ha aprovat el programa d’ajuts a les escoles que, seguint la línia marcada en el dos darrers anys, proposa unificar les diferents convocatòries per als centres educatius. D’aquesta manera, els centres reben de forma conjunta les convocatòries d’ajudes provinents de diferents àrees municipals facilitant-los la gestió de les sol·licituds.

Aquest any s’ha incorporat al programa la convocatòria “Activa el teu projecte” amb l’objectiu de donar suport a projectes nous o reorientacions de projectes existents que es proposin adaptar a noves necessitats. Aquesta convocatòria, que es va difondre durant el mes de març per facilitar la participació dels centres, s’afegeix, doncs, a les ja consolidades dels ajuts per a les biblioteques escolars, els ajuts per al foment i la promoció de l’esport escolar, els ajuts als centres educatius per a la igualtat d’oportunitats, els ajuts per a desplaçaments per a activitats del programa de recursos educatius i els ajuts per a l’ús subvencionat de l’Auditori de Girona.

El principal objectiu que persegueixen aquests ajuts és donar suport, especialment en el context socioeconòmic actual, als centres educatius i a les seves famílies en la concreció de projectes educatius o en el finançament d'algunes activitats incloses en la programació del centre. Els centres educatius rebran la informació del conjunt de convocatòries i els permetrà organitzar-se en funció de les característiques dels ajuts i els terminis establerts a cadascuna de les convocatòries.

Cal remarcar els primers terminis de presentació de sol·licituds que corresponen a les convocatòries per a les biblioteques escolars i “Activa el teu projecte”, que finalitzen el proper 6 de juliol.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.