Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Resolució de la convocatòria d'ajuts de Solidaritat i Cooperació

Aquest 2015 s'han subvencionat un total de 17 projectes per un import total de 127.300 €.

L’Ajuntament de Girona va aprovar divendres 15 de maig, a través d’un acord de la Junta de Govern Local, la resolució de la convocatòria d’ajuts a projectes de Solidaritat i Cooperació corresponent a l’any 2015.

L’objectiu d’aquestes ajudes és donar suport a aquells projectes desenvolupats per entitats gironines en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament a nivell internacional, així com, a projectes de sensibilització i educació pel desenvolupament que fomentin la solidaritat, el diàleg i la cultura de pau.

Aquest 2015 s’han subvencionat un total de 17 projectes per un import total de 127.300 €. Dels projectes subvencionats 9 són de l’àmbit de la cooperació internacional i tenen com a objectiu la millora de les condicions de vida de les poblacions beneficiàries a través d’actuacions en l’àmbit de la salut, educació, gènere, economia i desenvolupament sostenible.

Els 8 restants son projectes de sensibilització i educació pel desenvolupament que tenen el seu àmbit d’actuació en la ciutat de Girona, ja que pretenen donar a conèixer als seus ciutadans les causes de les desigualtats econòmiques mundials, el foment de la tolerància i el diàleg, així com els valors de la cultura de la pau i el respecte dels drets humans.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.