Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Dos detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força

La Policia Municipal va enxampar els dos lladres "in fraganti", un quan ja estava dins el pis i l'altre quan sortia de l'ascensor amb més eines a les mans

La Policia Municipal de Girona va detenir, a dos quarts d’onze de la nit del dia 31 de març, Sònia M., de 28 anys d’edat i veïna de Girona, i Farid C.H., de 35 anys i veí de Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior d’una vivenda.
Els fets van passar al voltant de les deu del vespre del dimarts 31, quan dues persones van forçar la porta i van entrar dins d’un habitatge del barri de Fontajau. La Policia Municipal de Girona va tenir coneixement dels fets gràcies a una trucada rebuda al 092, en la qual un veí d’aquesta comunitat va alertar del succés.
Immediatament, es va desplaçar al lloc dels fets un vehicle policial amb dos agents que, en el lloc indicat, van localitzar un domicili amb la porta mig oberta i el bombí del pany arrencat. Els policies van acabar d’obrir la porta i, just al darrere, hi havia un home amb tot d’estris pel terra. En concret, varis tornavissos, una cisalla, un lot, una clau anglesa i restes de trossos de fusta del marc de la porta juntament amb el bombí del pany partit en dos i la maneta arrencada de la porta que, suposadament, havia manipulat. Paral•lelament, els policies van sentir que l’ascensor s’aturava a la segona planta, de l’interior va sortir una dona amb un gran tornavís a les mans. Un cop identificada, els policies li van comissar un conjunt de tornavisos que ella mateixa va declarar que els volia per continuar forçant panys.
Per tot plegat, i desprès de fer diverses gestions, els agents van detenir, Sònia M., de 28 anys d’edat, de qui no constaven d’altres detencions, i Farid C.H., de 35 anys de qui consten 9 detencions, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior d’un habitatge.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.