Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Avui comença la segona fase de les obres del carrer d'Oviedo

Es preveu que les actuacions, que afectaran el tram comprès entre la rotonda de Salt i el carrer d'Antoni Gaudí, durin unes quatre setmanes.

Avui comencen les obres al tram del carrer d’Oviedo comprès entre la rotonda de Salt i el carrer d’Antoni Gaudí –on hi ha l’actual delegació d’Hisenda. Les actuacions, que es faran en horari diürn, consistiran a reparar el paviment de la carretera de Santa Coloma i del carrer d’Oviedo i asfaltar tot el vial. Es preveu que aquesta segona fase d’actuacions al carrer d’Oviedo duri unes quatre setmanes.

Per executar les obres es tallarà el sentit de sortida de la ciutat i només serà possible circular per la carretera de Sant Coloma i el carrer d’Oviedo en sentit d’entrada a la ciutat. Les dues primeres setmanes les obres afectaran la meitat del costat imparell. Els accessos al polígon industrial pels carrers d’Alacant i de Cartagena quedaran afectats a la circulació. Els vehicles que circulin per l’avinguda de Sant Narcís seran desviats pel carrer de Cartagena cap al carrer del Güell.

Les dues últimes setmanes les obres ocuparan la meitat de la calçada dels números parells. Durant aquest període els carrers de Segòvia, de Salvador Dabau, de Castelló de la Plana i d’Alacant quedaran tallats a la circulació de vehicles.

El 30 de gener passat va començar la primera fase de les obres, que serviran per repavimentar els vials del carrer d’Oviedo, en el tram comprès entre el carrer de Josep Maria Gironella i la carretera de Santa Coloma; de la rotonda de Salt i de la carretera de Santa Coloma, en el tram comprès entre el carrer d’Oviedo i la rotonda de Salt. Tant el regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, com el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, van manifestar en aquell moment la seva satisfacció per l’inici “d’unes obres llargament reivindicades pels veïns” i que significaran un pas important per a la “tornada a la normalitat” de barris de la ciutat, com el de Sant Narcís, que han estat especialment afectats per les obres de la línia d’alta velocitat (LAV). De fet, aquestes obres al carrer d’Oviedo les porta a terme ADIF, atès que es tracta d’un vial que va ser utilitzat pels pas de vehicles de l’obra de la LAV a la ciutat.

Es preveu que la tercera i última fase comenci la darrera setmana de març i que duri tres setmanes. En aquesta darrera fase, les obres es faran al carrer d’Oviedo, en el tram comprès entre els carrers d’Antoni Gaudí i de Josep Maria Gironella. Un cop finalitzada la rehabilitació del ferm, se senyalitzarà un carril bici des del carrer Josep Maria Gironella fins a la plaça de Salt.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.