Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Nota de condol per la mort de Paco Torres Monsó

L'alcalde de Girona, en nom propi, de tot el consistori i de la ciutat, expressa el més sentit condol a la família i als amics per la pèrdua de l'artista gironí.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont i Casamajó, en nom propi, de tot el consistori i de la ciutat, expressa el seu condol per la mort de Paco Torres Monsó, escultor i artista, premi Athenea Persones de la ciutat l’any 2002 en reconeixement a la seva vasta dedicació a l’escultura i a l’art en general i per la seva vinculació a la ciutat de Girona. Torres Monsó, nascut l’any 1922, va rebre el 2013 el Premi Nacional de Cultura d’Arts Visuals.

Tal com destaca l’alcalde de Girona “l'obra i la persona de Torres Monsó representen l'esforç, el treball continuat, la recerca constant, la innovació i l'experimentació”. El 2014 l’Ajuntament de Girona va escollir la reproducció a escala reduïda de la seva obra ABCQ, que es pot veure a la plaça de Pompeu Fabra, com a nova distinció institucional del consistori.

L’última exposició de Torres Monsó, “Drone”, es va poder veure del 3 d’octubre del 2014 al 18 de gener del 2015 al Bòlit_La Rambla i Bòlit_StNicolau. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.