Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà la gala dels Premis Enderrock el 26 de març

Una de les principals novetats d'enguany serà la programació de concerts i activitats diverses sobre la música en català des del cap de setmana del 21 i 22 de març.

Per tercer any consecutiu, Girona serà la seu de la gala dels Premis Enderrock. Les figures més destacades del panorama musical catalana desfilaran pel Teatre Municipal de Girona el 26 de març, a partir de les 21 h, en la que serà la 17a edició dels Premis de la Música Catalana. “Per a nosaltres és un veritable plaer poder acollir la gala. És una experiència molt satisfactòria tant per la gala en si mateixa com per l’esdveniment en el marc d ela ciutat. Els premis són una referència musical a Catalunya i Girona també ho és”, ha manifestat l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, durant la presentació de la gala aquest matí.

Una de les principals novetats de l’edició d’aquest any és que la gala s’acompanyarà d’una sèrie d’actuacions de música en viu i d’activitats relacionades amb l’escena musical catalana que tindran lloc des del dissabte 21 de març fins al mateix dia de la gala. El director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, ha emmarcat aquesta programació dins la voluntat de “convertir Girona en el districte musical de Catalunya”.

Sobre la gala, Gendrau ha desvelat el nom dels presentadors (Xuriguera i Faixedas), que es retransmetrà a través de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i que enguany es dedicarà a figures com Ovidi Montllor –amb motiu del 20è aniversari de la seva mort-, el gironí Xavier Cugat –amb motiu del 25è aniversari de la seva mort- o el Gato Pérez.

Aquest matí s’han donat a conèixer també els noms dels finalistes dels premis de la votació popular i avui mateix ja es pot començar a votar per a la segona ronda. Aquestes votacions es tancaran el 24 de febrer, data en què es proclamaran els guanyadors dels premis, es presentarà la programació final de la gala i es posaran a la venda les entrades per assistir-hi. Podeu consultar els finalistes, els guanyadors en la categoria dels premis de la crítica i altra informació a través del següent enllaç del dossier de premsa.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.