Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona organitza una jornada sobre l'educació en el lleure com a eina de prevenció de l'exclusió social

La jornada es farà el 31 de gener, de les 10 a les 13 h, al Centre Cultural La Mercè i està adreçada a tots els monitors de les entitats d'educació en el lleure de la ciutat

El dissabte 31 de gener l’Ajuntament de Girona portarà a terme la jornada “L’educació en el lleure com a eina de prevenció de l’exclusió social”, una proposta que té com a objectiu la reflexió sobre el paper que l’educació en el lleure té a com a element clau per prevenir situacions d’exclusió social. La jornada tindrà lloc al Centre Cultural La Mercè de les 10 a les 13 h.

 

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra, ha destacat que “fa uns mesos, des de l’Ajuntament, vam editar una guia informativa adreçada a les famílies de la ciutat per donar a conèixer les entitats de lleure educatiu i ara hem volgut que aquestes entitats es trobin en una jornada de reflexió sobre un tema tan important com la prevenció de l’exclusió social”. De fet, una altra fita de l’activitat és justament aconseguir ajudar els membres de les entitats d’educació en el lleure de la ciutat a conèixer-se mútuament i explorar possibilitats de col·laboració en el futur.

 

La primera part de la jornada permetrà la coneixença i l’intercanvi d’opinions informal entre les entitats després d’una breu presentació. A continuació el director del diari Ara, Carles Capdevila, exposarà una ponència sobre la contribució de l’educació del lleure en la prevenció de l’exclusió social. Es tancarà la jornada amb una dinàmica conjunta que permeti el recull de conclusions que es faran públiques juntament amb el contingut de la ponència.

 

La jornada és oberta a tota la ciutadania i molt especialment als joves que col·laboren voluntàriament en les entitats d’educació en el lleure de la ciutat.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.