Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Marisol Herreros guanya el Ir Arkiromantix Girona

Laura Agustí Roger Vall guanyen el segon i tercer premi respectivament entre les 450 fotografies que s'han presentat.

Marisol Herreros (@marisolherreros) ha guanyat el primer premi de la primera trobada “Arkiromantix Girona”, que ha guardonat les millors fotos fetes durant la trobada del  passat 1 de novembre en el marc de les Fires de Sant Narcís 2014. Del total de 450 fotografies que s'hi han presentat, la guanyadora és una imatge de l’estructura de la Seu de la Generalitat de Catalunya a Girona. El segon premi ha estat per @laura_agusti, amb una imatge de la façana del Palau de Justícia de Girona. El tercer premi ha estat per @rvall3 amb una imatge de la façana de l’edifici de vivendes Josep Tarradellas 14.

El concurs formava part del primer instawalk d’arquitectura de Girona en el marc de les Fires de Sant Narcís organitzat per l’Ajuntament de Girona (@girona_cat) i Arkiromantix Barcelona (@arkiromantix_barcelona), amb la col·laboració del Patronat de Turisme Girona Costa Brava (@costabrava), Igers Girona (@igersgirona), Igers Barcelona (@igersbcn), l’Associació d’Hostaleria de Girona (@destigirona) i el Col·legi d’Arquitectes de Girona.

Arkiromantix (@arkiromantix) es un moviment que es va crear a Denver per la Kitty (@Rakish_Badger) i en Liam (@speropolis) i ha anat creixent per  diverses ciutats del món: Denver, Barcelona, Londres, Chicago, San Francisco, Hong Kong, Australia-Canadà, Malàcia, Mèxic i New York. L’objectiu del moviment és descobrir una forma diferent  de veure l’arquitectura (angulosa, dramàtica,romàntica o minimalista) que està a l’abast de tots, al costat de casa.

Amb aquest objectiu, el dia 1 de novembre 40 instagramers de Girona i Barcelona varen participar del Ir Instawalk d’arquitectura a Girona visitant la ciutat a través de dues rutes a edificis emblemàtics de la ciutat, guiats per arquitectes gironins. Acompanyats per aquest grup hi anava el Nicanor Garcia (@nicanorgarcia), un iger mundialment conegut i el 3r iger mes influent d’Espanya, amb 628.000 seguidors. Al finalitzar les rutes, el Nicanor Garcia va impartir una masterclass sobre Instagram i Arquitectura a la seu del Col·legi d’Arquitectes.

1r Premi - Seu Gencat - @marisolherreros

 1r Premi_ Seu Gencat_@marisolherreros

2n Premi - Palau de Justícia @laura_agusti

 2n Premi_Palau de Justícia_@laura_agusti

3r Premi - Josep Tarradellas - @rvall3

 3r Premi_Josep Tarradellas_@rvall3

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.