Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'exposició itinerant per commemorar el Tricentenari arriba a Girona

La mostra, que compta també una proposta didàctica per a les escoles, es podrà visitar fins al 24 d'octubre al passatge d'Arístides Maillol.

L’exposició itinerant “1714. 300 anys després: commemorem el passat, repensem el futur”, elaborada per commemorar el Tricentenari, ha arribat a Girona. La mostra, que forma part de les activitats organitzades per l’Ajuntament de Girona per sumar-se a l’efemèride, es podrà visitar fins al 24 d’octubre al passatge d’Arístides Maillol.

 

Es tracta d’una exposició d’accés lliure i gratuït, formada per diferents blocs temàtics i amb un gran atractiu visual, amb continguts pensats per a un ampli ventall de públics. La mostra es complementa amb una guia didàctica per tractar els aspectes diversos que s’hi inclouen als centres educatius.

 

“1714. 300 anys després: commemorem el passat, repensem el futur” s’ha elaborat amb la voluntat d’explicar la història del Tricentenari des d’una nova òptica, amb una mirada moderna i reflexiva. La mostra s’ha pogut veure a diferents municipis de Catalunya en els últims mesos.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.