Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Ian Sala, El Impasible Jack Kirby i Medussa Box, finalistes del Concurs Intro 2014, un dels millors anys en qualitat segons el jurat

La segona eliminatòria es va cloure dissabte passat a La Mirona de Salt

El Concurs de Música en Viu del Gironès Intro 2014 ja té els finalistes que competiran a la Gran Final per Fires de Sant Narcís el proper 30 d’octubre. Es tracta de les bandes Ian Sala, El Impasible Jack Kirby i Medussa Box. El jurat ha fet públiques les tres bandes guanyadores un cop finalitzada la segona eliminatòria del concurs, dissabte passat a La Mirona de Salt, destacant que aquest ha estat un dels millors anys de l’Intro pel que fa a la qualitat de les bandes.

Medussa Box és la banda guanyadora del primer Concurs Musical Escena Bisbalenca, mentre que els figuerencs El Impasible Jack Kirby també han estat guanyadors de diversos concursos de les comarques gironines. Des de Roses, Ian Sala representarà la cançó d’autor amb la que ja va guanyar el 16è Concurs de Cantautors d’Horta-Guinardó.

Pel jurat, “el nivell general del concurs ha sigut elevat, més que l’habitual, fet que reflexa la salut musical a les comarques gironines”. Segons Alexandre Nunes, representant d’Orella Activa al jurat de l’Intro 2014, “a la qualitat de les propostes també s’hi suma la diversitat: pop, rock, hip hop, indie, folk i fins i tot cançó d’autor, diferents estils i tendències que són indicadors de que l’escena actual està realment viva i respira pluralitat”. Pel músic i programador Pau Marquès, “el bon nivell ha sigut
incontestable i només caldria sumar-hi més resposta del públic”.

Les tres bandes escollides d’aquesta eliminatòria s’enfrontaran a la Gran Final que se celebrarà a Girona el 30 d’octubre, a l’escenari de Sant Fèlix durant les Fires de Sant Narcís. Un dels premis destacats que obtindrà el guanyador serà l’actuació a l’escenari de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2015. Així mateix actuaran a 3 concerts organitzats per les diferents comarques gironines tal i com ha fet aquest estiu el grup guanyador de l’edició 2013 (Exèrcit d’Alliberament Musical), a les Festes Majors de Figueres, Torroella del Montgrí i Salt.

Podeu consultar més informació a la web www.girona.cat/concursintro
Contacte premsa: info@linkproduccions.com (Alícia Martínez)

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.