Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona garanteix la mobilitat accessible per arribar al CAP de Taialà

El consistori ha rebaixat la vorera de l’encreuament entre els carrers de Mas Catofa i de la Modeguera Gran en el marc de les actuacions de pressupostos participats del 2019.

L’Ajuntament de Girona ha finalitzat les obres de rebaix de la vorera de la cantonada entre el carrer de Mas Catofa i el carrer de la Modeguera Gran, que ha de facilitar l’accés de les persones amb mobilitat reduïda al CAP de Taialà. Es tracta d’una de les propostes escollides pels veïns i veïnes del barri de Mas Catofa en la consulta dels pressupostos participats del 2019.

Amb aquesta actuació, que té un cost de 18.775 euros (IVA inclòs), la ciutat compta amb un recorregut totalment accessible entre dos equipaments rellevants pels veïns i veïnes de la zona, el centre d’atenció primària del barri i el Pavelló Municipal Girona-Fontajau. 

“Cada any destinem recursos a la millora de l'accessibilitat de les voreres i passos de vianants de la ciutat, amb obres als diferents barris. En aquest cas, i gràcies als pressupostos participats, hem pogut accelerar un projecte molt important per al sector de l'Esquerra del Ter i hem aconseguit que l’accés a un equipament tant important com el CAP sigui completament accessible”, ha explicar la regidora de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Marta Sureda. 

A més, a través dels projectes de pressupostos participats dels anys 2016, 2017 i 2018, al barri de Mas Catofa pràcticament la totalitat de passos de vianants són adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.