Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona aprova el projecte de l’enderroc de l’edifici que permetria connectar el carrer de la Universitat de Cervera amb el parc del Migdia

D’aquesta manera, s’inicia l’execució de les actuacions previstes en el Pla General d’Ordenació Urbana de Girona relatives al polígon d’actuació PA 88 – Universitat de Cervera

L’Ajuntament de Girona ha aprovat aquest matí per Junta de Govern Local el projecte de l’enderroc de l’edifici del polígon d’actuació PA 88 – Universitat de Cervera, que permetria obrir el carrer de la Universitat de Cervera per connectar-lo amb el parc del Migdia. Es tracta de la construcció ubicada a l’encreuament entre el carrer de la Universitat de Cervera i el de la Universitat de Montpeller.

Amb aquesta actuació, s’inicia l’execució de les actuacions previstes en el Pla General d’Ordenació Urbana de Girona relatives al polígon d’actuació PA 88 – Universitat de Cervera, que té per objectiu donar continuïtat a la trama urbana d’aquesta zona de Pla de Palau i millorar la mobilitat dels veïns i veïnes del barri.

A més, el projecte d’enderrocament incorpora també la urbanització preliminar del carrer resultant, que travessaria del carrer de la Universitat de Montpeller al carrer de Pau Vila i Dinarés, a banda de la delimitació dels dos solars que quedarien a banda i banda de la via. En aquests espais, el consistori preveu la construcció de dos nous blocs d’habitatges de promoció pública.

“És una obra molt important per al barri, que tindrà repercussions en tota la mobilitat del sector i també en la connexió amb la resta de la ciutat. Però a part d’aquesta millora purament urbanística, l’operació ens permetrà complir un dels objectius de govern com és l’ampliació d’habitatges públics. Està sent una actuació complicada perquè hem volgut tractar amb molta cura les persones que encara hi vivien fins ara, però amb l’aprovació del projecte d’enderroc fem un pas endavant definitiu per redefinir tot aquest sector”, ha destacat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí.

El consistori ha tirat endavant aquesta actuació ara que les valoracions de l'expedient d'expropiació estan en la fase final. L’Ajuntament també ha reallotjat prèviament una de les dues persones que vivien en els habitatges afectats per l’expropiació i ha indemnitzat la persona llogatera de l’altre pis habitat.
 
El projecte s’ha aprovat per un import de 125.255,76 euros (IVA inclòs), i ara començarà el període de licitació. Un cop estigui adjudicat, el termini d'execució de les actuacions serà de 5 mesos.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.