Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La Mercè acull la 2a edició del curs d’estiu d’òpera de Marcel Gorgori

El curs té lloc aquesta setmana, amb gran èxit de participació, de la mà del conegut periodista i divulgador especialitzat en òpera

El Centre Cultural La Mercè acull aquesta setmana la segona edició del curs d’estiu d’òpera, impartit pel conegut periodista i divulgador Marcel Gorgori. Enguany l’activitat gira entorn de la figura de Giuseppe Verdi, un dels compositors més importants i populars de la història de l’òpera. Amb el títol "Giuseppe Verdi. Vida i òperes ... en sèrie", Gorgori fa un repàs a la trajectòria vital i a l’obra més rellevant d’aquest compositor italià. 

Aquest curs, que compta ja amb 9 edicions a la ciutat de Barcelona, va arribar l’estiu passat a Girona gràcies a la col·laboració del Centre Cultural La Mercè i els Amics de l’Òpera de Girona. La bona acollida i l’èxit de participació que va tenir l’activitat han permès programar-lo de nou aquest estiu, complint amb totes les mesures de prevenció sanitàries preceptives. 

La proposta d’aquesta segona edició ha obtingut novament un gran èxit de convocatòria –amb l’aforament complert–, i n’assegura la continuïtat els propers estius. També Gorgori es planteja fer-ne una edició a l’hivern gràcies a l’acolliment que tenen les seves propostes en aquest equipament cultural de la ciutat. 

Marcel Gorgori realitza una important tasca de divulgació del món de l’òpera a través dels mitjans de comunicació, cursos i xerrades. Darrerament també a través dels escenaris amb el segell SIMFONOVA. El seu darrer espectacle, “Òpera, de què vas?”, va omplir l’Auditori de Girona el passat 1 de març. La seva capacitat pedagògica aconsegueix aproximar i fer arribar l’òpera al gran públic. 
 

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.