Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté dues persones per un delicte de robatori amb força

L’establiment on es va produir l’incident presentava danys per trencament d’un vidre i senyals de manipulació de la caixa enregistradora

La Policia Municipal de Girona va detenir la matinada del dia 27 de juliol, Shane S.M., de 19 anys i sense domicili conegut, i Oscar L.G., de 18 anys i veí de Valls, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Al voltant de dos quarts de 4 de la matinada, la central de la Policia Municipal de Girona va rebre un avís d’alarma d’un establiment situat al parc de la Devesa. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, ja hi van trobar una patrulla del cos de Mossos d’Esquadra, que els va informar que l’establiment presentava danys per trencament d’un vidre a una de les finestres. A més, la caixa enregistradora tenia senyals d’haver estat manipulada. 

Un cop finalitzada la inspecció ocular del lloc, els agents d’ambdós cossos policials van veure dos joves que travessaven el parc en direcció al barri de Fontajau. Una estona més tard, una altra patrulla de la Policia Municipal va veure dues persones que coincidien amb la descripció dels joves observats travessant la Devesa, amagats a les escales del Pavelló Municipal Girona-Fontajau, amb una ampolla de licor i una beguda de refresc. 

Quan els agents els van identificar, els nois van mostrar-se molt nerviosos. Aquesta actitud va fer sospitar els policies, que els van escorcollar. Durant l’escorcoll els van localitzar diversos blísters de monedes i bitllets, que sumaven un total de 138 euros. Els dos joves van quedar detinguts per un delicte de robatori amb força.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.